Guvernul din Venezuela susţine că armele furate au fost oferite partidului de opoziţie

Guvernul venezuelean a declarat marţi că grupul de ofiţeri care au furat armament, luni, de la un avanpost al Gărzii Naţionale din cartierul Cotiza, au oferit armele partidului de opoziţie Voinţa Populară, relatează site-ul agenţiei Reuters.

295 afișări
Imaginea articolului Guvernul din Venezuela susţine că armele furate au fost oferite partidului de opoziţie

Guvernul din Venezuela susţine că armele furate au fost oferite partidului de opoziţie

Ofiţerii au atacat un avanpost al Gărzii Naţionale din cartierul Cotiza din Caracas, la un kilometru de palatul prezidenţial Miraflores, unde au întâlnit o "rezistenţă fermă", a anunţat guvernul printr-un comunicat. Martorii au declarat că au auzit focuri de armă la ora locală 3.00.

"Unii dintre cei care au furat ieri armele au recunoscut că le-au predat civililor care aparţin celulei teroriste Voinţa Populară". a declarat ministrul de Informaţii, Jorge Rodriguez.

Oficialii din Guvern descriu partidul de opoziţie ca fiind o organizaţie teroristă. Formaţiunea politică Voinţa Populară nu a oferit încă declaraţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici