Hyundai şi Kia retrag vehiculele din cauza riscului de incendiu

  • Producătorii coreeni afiliaţi retrag vehiculele şi avertizează oamenii să le parcheze departe de structuri până când se fac reparaţii.
  • Vehiculele Hyundai afectate includ Santa Fe din 2019 până în 2023, Santa Fe Hybrid din 2021 până în 2023, Santa Fe Plug-in hybrid din 2022 şi 2023 şi Santa Cruz din 2022 şi 2023.
  • Singura Kia afectată este monovolumul Carnival din 2022 şi 2023. Toate au hamuri de remorcare Hyundai sau Kia care au venit ca echipament original sau au fost instalate de dealeri.
11645 afișări
Imaginea articolului Hyundai şi Kia retrag vehiculele din cauza riscului de incendiu

Hyundai şi Ka retrag vehiculele din cauza riscului de incendiu

Producătorii de automobile coreeni spun în documentele publicate astăzi de autorităţile americane de reglementare în materie de siguranţă că apa poate pătrunde într-o placă de circuite de la cuplaje şi poate provoca un scurtcircuit chiar dacă aprinderea este oprită.

Hyundai are rapoarte despre un incendiu şi cinci incidente de daune cauzate de căldură, fără răniţi. Kia nu are raportări de incendii sau răni, potrivit ABC
 
Dealerii vor scoate la început siguranţa şi modulul computerului cârligului de remorcare până când este disponibilă o soluţie. Mai târziu, vor instala o nouă siguranţă şi o extensie de cablu cu un conector îmbunătăţit care este rezistent la apă. Proprietarii vor fi anunţaţi începând cu 16 mai.
 
Anul trecut, Hyundai a rechemat peste 245.000 de SUV-uri Palisade din 2020 până în 2022 pentru o problemă similară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici