Iaht cu 1,2 tone de cocaină la bord, depistat în Oceanul Atlantic

Poliţiştii spanioli au interceptat în Oceanul Atlantic un iaht de 18 metri, care naviga sub pavilion brazilian, cu 1,2 tone de cocaină la bord, potrivit unui comunicat al poliţiei.

25 afișări
Imaginea articolului Iaht cu 1,2 tone de cocaină la bord, depistat în Oceanul Atlantic

Iaht cu 1,2 tone de cocaină la bord, depistat în Oceanul Atlantic (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Interceptarea acestei nave, care venea din America Latină şi se îndrepta spre coast de nord-vest a Spaniei, a fost făcută la jumătatea lunii iulie, de către grupuri de intervenţie specializate ale poliţiei şi poliţiei de frontieră, în sud-vestul insulelor Azore.

În cadrul acestei operaţiuni, cei trei ocupanţi ai ambarcaţiunii, doi britanici şi un olandez, au fost arestaţi, potrivit sursei citate.

Spania este una dintre principalele porţi de intrare în Europa pentru cocaină din America Latină şi pentru haşiş din Africa de Nord.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici