În jur de 50 de persoane, ucise de Boko Haram în Nigeria

Aproximativ 50 de persoane au fost ucise într-un sat din nord-estul Nigeriei de luptătorii grupării Boko Haram, care erau înarmaţi cu pistoale şi materiale explozive, au declarat, duminică, mai mulţi medici şi localnici, citaţi de Daily Times în pagina online.

5021 afișări
Imaginea articolului În jur de 50 de persoane, ucise de Boko Haram în Nigeria

Aproximativ 50 de persoane, ucise de Boko Haram în Nigeria (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Locuitorii şi o persoană care oferea ajutor umanitar au spus că cel puţin 50 de persoane au fost ucise în atac, care a avut loc după rugăciunea de seară în regiunea populată în cea mai mare parte de musulmani.

Malam Masa Dalori, un lider al comunităţii, a spus că atacatorii au venit în limuzine şi au început să tragă focuri de armă. "Multe persoane au fugit, inclusiv eu", a mai spus acesta.

"Când ne-am întors dimineaţa, întreaga comunitate era devastată. Cel puţin 50 de persoane au fost ucise, şi multe altele sunt rănite", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici