În timp ce tu încă aştepţi să mergi la film, Rusia deschide cinematografele

  • După patru luni, Rusia redeschide cinematografele şi reia zborurile internaţionale.
  • Au fost impuse măsuri stricte de protecţie, dar nu au fost respectate întocmai.
  • Rusia este pe locul patru în clasamentul celor mai afectate ţări din lume de COVID-19.
199 afișări
Imaginea articolului În timp ce tu încă aştepţi să mergi la film, Rusia deschide cinematografele

Profimedia

Dacă vrei să mergi la film o poţi face. Doar dacă faci o vizită în Rusia. Mai ales că au reluat zborurile internaţionale. În timp ce la noi încă au lacătul pus pe uşă, luna august în Rusia vine şi cu cinematografe deschise după mai bine de patru luni. Cererea a fost destul de mare, dar organizatorii au trebuit să ţină cont de distanţarea socială. Scaune goale s-au lăsat doar între grupuri. Asta după ce le-a fost măsurată temperatura. A fost impusă şi purtarea măştilor, doar că unii nu au respectat măsura. 

”Aşteptăm încă din martie momentul în care să putem merge la un fil în adevăratul sens al cuvântului,! spune un tânăr.

”Este interesant de observat modul în care oamenii îşi aleg locurile şi dacă măsurile de siguranţă vor fi respectate,” comentează altcineva.

Tot după patru luni s-au reluat şi zborurile internaţionale. Nicio restricţie impusă, decât pentru 3 ţări. Regatul Unit, Turcia şi Tanzania. În rest, Rusia vine cu propriile reguli.

!Zborul meu trebuia să fie pe 6 iulie şi a tot fost amânat şi aştept acest moment încă de atunci. M-am uitat după bilete încă din Mai, pentru că trebuie să-mi văd familia şi părinţii. Emoţional, sunt foarte agitată, pentru că este multă incertitudine,” spune un pasager.

Rusia ocupă locul patru în clasamentul celor mai afectate ţări de COVID-19. Peste 14 mii de oameni au pierdut lupta cu virusul, iar peste 850 de mii s-au infectat.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici