Incendii uriaşe de vegetaţie pe una dintre cele mai mari insule din Grecia

Sute de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea incendiilor de vegetaţie izbucnite pe Insula greacă Evia, mai multe localităţi fiind evacuate, informează site-ul agenţiei Associated Press.

8265 afișări
Imaginea articolului Incendii uriaşe de vegetaţie pe una dintre cele mai mari insule din Grecia

Incendii uriaşe de vegetaţie pe pe una dintre cele mai mari insule din Grecia

Patru incendii de vegetaţie afectează Insula Evia, în contextul temperaturilor foarte ridicate, iar patru localităţi au fost evacuate.

Peste 250 de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea incendiilor.

Autorităţile elene au anunţat activarea Sistemului de urgenţă Copernic al Uniunii Europene, pentru localizarea din sateliţi a incendiilor.

Taguri:
grecia,
evia,
incendii

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici