INCENDIU pe o linie de cale ferată din Londra. Trafic feroviar, perturbat - VIDEO

Un incendiu care a izbucnit pe linia de cale ferată care face legătura între oraşele britanice Portsmouth şi Londra a cauzat perturbarea curselor feroviare, informează Portsmouth News.

793 afișări
Imaginea articolului INCENDIU pe o linie de cale ferată din Londra. Trafic feroviar, perturbat - VIDEO

INCENDIU pe o linie de cale ferată din Londra. Trafic feroviar, perturbat - VIDEO

Cursele către staţia Waterloo din Londra au suferit întârzieri de până la o oră, în urma incidentului de la staţia Vauxhall, a anunţat compania feroviară britanică South West Trains (SWT).

"Cinci din cele mai importante opt linii de cale ferată care fac legătura cu staţia Vauxhall sunt închise şi un serviciu limitat va fi asigurat până când toate acestea vor fi redeschise", a spus un purtător de cuvânt al SWT.

"Pasagerii sunt sfătuiţi să folosească rute alternative pentru a călători spre Londra", a adăugat el, precizând că toate cursele de la şi către staţia Waterloo din Londra pot suferi întârzieri de până la 60 de minute.

Explozia a deteriorat cabluri electrice, iar alimentarea cu electricitate a acestui tronson de cale ferată a fost întreruptă.

Echipele de pompieri au fost alertate la ora locală 2.39 (4.39, ora României), iar dimineaţă încercau încă să stingă flăcările.

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici