Incidentul rutier din Berlin pare să fie un act deliberat, şoferul a fost arestat

Autorul incidentului rutier din Berlin a fost plasat în arest preventiv, miercuri după-amiază, după ce autorităţile germane au găsit o scrisoare de revendicare a atacului cu vehicul, afirmă surse din cadrul comisiei de anchetă.

595 afișări
Imaginea articolului Incidentul rutier din Berlin pare să fie un act deliberat, şoferul a fost arestat

Incidentul rutier din Berlin pare să fie un act deliberat, şoferul a fost arestat

"Nu este vorba în niciun caz de un accident. Este vorba de un individ care a comis un atac, avem de-a face cu un criminal", a declarat un membru al comisiei de investigaţie.

În maşina cu care a fost comis atacul a fost găsită o scrisoare de revendicare, au afirmat surse citate de publicaţia Bild.

Şoferul vehiculului, un german de origine armeană în vârstă de 29 de ani, a fost plasat în arest preventiv, după ce iniţial era doar reţinut.

Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului, analizând mai multe ipoteze.

Incidentul rutier a avut loc în zona Breitscheidtplatz (Charlottenburg) din Berlin. Un individ a lovit cu un autoturism un grup de pietoni, pe strada Tauentzien. Cel puţin o persoană a murit, iar alte opt au fost spitalizate în urma incidentului, şase fiind în stare gravă. În total, 30 de persoane au primit îngrijiri medicale, multe fiind în stare de şoc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
germania,
incident,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici