Întrevedere între Mike Pence şi regele Abdullah al Iordaniei, în SUA

Mike Pence, vice-preşedintele SUA, a avut o întrevedere în Washington, cu regele Abdullah al Iordaniei în care au discutat despre relaţiile strategice dintre cele două ţări şi despre rolul statului american în asigurarea stabilităţii regionale, informează site-ul oficial al Guvernului de la Amman.

380 afișări
Imaginea articolului Întrevedere între Mike Pence şi regele Abdullah al Iordaniei, în SUA

Întrevedere între Mike Pence şi regele Abdullah al Iordaniei, în SUA

Cei doi au discutat de asemenea despre o serie de subiecte care au variat de la accelerarea luptei împotriva reţelei teroriste Stat Islamic, criza din Siria, şi până la eforturile întreprinse pentru a ajunge la un acord între israelieni şi palestinieni, conform unui comunicat al Casei Albe, citat de Reuters.

Abdullah este primul lider arab care a avut discuţii cu noua Administraţie de la Casa Albă, acesta a ridicat de asemenea problema unor potenţiale schimbări aduse ambasadei SUA în Israel.

Preşedintele Donald Trump este aşteptat să-l salute pe regele Abdullah în cadrul unui eveniment de rugăciune care va avea loc joi în Washington, a declarat purtătorul de cuvânt de la Casa Albă, Sean Spicer.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici