Istanbul: Un român cu un kilogram de cocaină în stomac, arestat pe aeroport

Un român a fost arestat duminică pe aeroportul Ataturk din Istanbul după ce forţele de securitate au descoperit la controlul cu raze X că acesta avea ascuns în stomac un kilogram de cocaină, pe care intenţiona să îl introducă în Turcia, relatează agenţia Anatolia, citată de site-ul timeturk.com.

98 afișări
Imaginea articolului Istanbul: Un român cu un kilogram de cocaină în stomac, arestat pe aeroport

Istanbul: Un român cu un kilogram de cocaină în stomac, arestat pe aeroport (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În urma controlului, s-a constatat că bărbatul, identificat drept Costel R., avea în stomac 85 de capsule de cocaină, pe care le cumpărase din Sao Paulo, Brazilia, potrivit forţelor de securitate.

Bărbatul a fost reţinut pentru presupusă implicare în trafic de droguri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici