Jaf în valoare de 100.000 euro într-un hotel de lux din Paris

Celebrul hotel de lux George V din Paris, situat în apropierea Bulevardului Champs-Elysees, a fost locul în care a fost comis joi seară, în jurul orei locale 21:30, un jaf, informează Actu-Mag.

476 afișări
Imaginea articolului Jaf în valoare de 100.000 euro într-un hotel de lux din Paris

Jaf masiv

Celebrul hotel de lux George V din Paris, situat în apropierea Bulevardului Champs-Elysees, a fost locul în care a fost comis joi seară, în jurul orei locale 21:30, un jaf, informează Actu-Mag
 
După ce au spart mai multe vitrine, tâlharii au furat bijuterii create de companii de renume în valoare de 100.000 de euro. 
 
Un echipaj de poliţiei a fost prezent la faţa locului la câteva clipe după fapte, însă hoţii au reuşit să fugă. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită.
 
O anchetă a fost deschisă şi încredinţată brigăzii pentru reprimarea banditismului (BRB) a poliţiei judiciare din Paris.
 
Un alt jaf recent a avut loc tot în Paris. Poliţia franceză a declarat că a deschis anchetă de urmărire  a unei bande internaţionale de hoţi specializaţi în furturi de cutii Lego.
 
Banda arestată a fost raportată pentru prima dată în Franţa în noiembrie 2019 şi din nou în februarie 2020. „Ei vin în Franţa, s-au cazat la un hotel din regiunea Parisului, apoi au început să facă raiduri în magazinele de jucării înainte de a se întoarce în Polonia pentru a-şi vinde transportul, ” a declarat unul din ofiţerii care se ocupă de caz.  
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici