Jihadul Islamic publică imagini cu un ostatic: în următoarele zile vei descoperi adevărul

Urmărește
1413 afișări
Imaginea articolului Jihadul Islamic publică imagini cu un ostatic: în următoarele zile vei descoperi adevărul

Jihadul Islamic publică imagini cu un ostatic: în următoarele zile vei descoperi adevărul

Jihadul Islamic a distribuit un videoclip cu un ostatic israelian, Alexander Sasha Trupanov, care a fost luat din casa familiei sale, din Kibbutz-ul Nir Oz, pe 7 octombrie.

Videoclipul durează 30 de secunde şi nu există nicio indicaţie despre când a fost filmat.

„Numele meu este Alexander Trufanov. Cetăţenilor din Israel şi protestatarilor le spun că în următoarele zile veţi afla de la mine adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu mine şi cu zeci de prizonieri din Gaza. Vă rog să aşteptaţi cu mai multă răbdare!”, afirmă ostaticul în videoclip, conform transcripţiei furnizate de grup.

Bunica lui, mama lui, Yelena, şi iubita lui, Sapir, au fost răpite împreună cu el, toate eliberate în noiembrie, relatează Times of Israel, adăugând că tatăl său, Vitali Trufanov, a fost ucis în masacrul comis de Hamas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici