Joe Biden îl va desemna pe Merrick Garland pentru funcţia de procuror general al SUA

  • Surse: Joseph Biden îl va desemna pe Merrick Garland pentru funcţia de procuror general
  • Merrick Garland a fost două decenii judecător la Curtea de Apel din Washington
  • În 2016, Merrick Garland a fost propus pentru un post de judecător la instanţa supremă din SUA
215 afișări
Imaginea articolului Joe Biden îl va desemna pe Merrick Garland pentru funcţia de procuror general al SUA

Joe Biden îl va desemna pe Merrick Garland pentru funcţia de procuror general al SUA

Preşedintele-ales al SUA, Joseph Biden, îl va desemna pe Merrick Garland pentru funcţia de procuror general, afirmă surse politice de la Washington citate de postul CNN şi de site-ul Politico.com.

Merrick Garland, care a fost două decenii judecător la Curtea de Apel din Washington, va fi propunerea lui Joseph Biden pentru postul de secretar al Justiţiei şi de procuror general al SUA.

Anterior, Merrick Garland a lucrat în Departamentul Justiţiei, iar în anul 2016 a fost propunerea preşedintelui Barack Obama pentru un post de judecător la Curtea Supremă de Justiţie, dar nominalizarea nu a fost validată de Senatul aflat sub control republican deoarece era finalul mandatului prezidenţial.

"Judecătorul Garland va fi văzut într-o nouă lumină acum", a declarat un consilier al lui Joseph Biden.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici