John Bolton a spus că şi-a "eliberat" contul de Twitter de sub controlul Casei Albe

Fostul consilier american pentru securitate naţională, John Bolton, a declarat vineri că Twitter i-a redat controlul asupra contului său personal de pe reţeaua de socializare după ce îi fusese reţinut de Casa Albă, potrivit Reuters.

245 afișări
Imaginea articolului John Bolton a spus că şi-a "eliberat" contul de Twitter de sub controlul Casei Albe

John Bolton a spus că şi-a "eliberat" contul de Twitter de sub controlul Casei Albe

"Acum ne-am eliberat contul de Twitter, anterior suprimat pe nedrept ca urmare a demisiei mele din funcţia de Consilier pentru Securitate Naţională", le-a scris Bolton celor 790.000 de urmăritori ai săi în primul mesaj postat pe Twitter de la momentul demisiei sale în luna septembrie.

"O spun deschis, Casa Albă nu mi-a returnat accesul la contul meu de Twitter. Mulţumesc Twitter pentru că a acţionat după standardele comunităţii lor şi mi-a redat controlul asupra contului meu", a adăugat acesta.

Bolton nu a explicat cum i-a blocat Casa Albă accesul la contul său, dar a întrebat în postare dacă acest lucru a fost făcut "de teama a ceea ce aş putea spune?".

După aceea, Bolton a declarat reporterilor la Union Station în Washington: "Ne-am recâştigat controlul asupra contului de Twitter. Twitter a decuplat Casad Albă".

Un oficial de la Casa Albă a declarat pentru Reuters că nu i-a blocat lui Blton accesu la cont " şi nu ar fi avut mijloacele tehnice pentru a face acest lucru".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
politică,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici