Jumătate dintre americani nu vor vota niciodată pentru Hillary Clinton

Jumătate dintre cetăţenii americani susţin că nu vor vota niciodată candidatul democrat la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2008, Hillary Clinton, potrivit unui sondaj dat publicităţii luni, relatează AFP.

3 afișări
Imaginea articolului Jumătate dintre americani nu vor vota niciodată pentru Hillary Clinton

Jumătate dintre americani nu vor vota niciodată pentru Hillary Clinton

Clinton este candidatul vizat de cele mai multe opinii defavorabile, în creştere cu patru procente faţă de un sondaj efectuat la începutul lunii martie când 46 de procente dintre alegători împărtăşeau acest punct de vedere, potrivit anchetei realizate de Institutul Zogby.

Persoanele în vârstă manifestă cea mai mare ostilitate faţă de senatorul de New York, subliniind că Hillary Clinton nu va obţine niciodată votul lor, potrivit sondajului care a vizat principalii candidaţi la scrutinul prezidenţial din 2008.

Rivalul său democrat, senatorul Barack Obama, suscită mai puţine poziţii defavorabile, doar 37 la sută dintre americani precizând că nu-l vor vota niciodată.

Favoritul republican, Rudy Giuliani, este respins de 43 la sută dintre americani, în timp ce fostul guvernator al statului Massachusetts, Mitt Romney, este dezagreat de 42 de procente dintre alegători.

Sondajul a fost efectuat pe Internet în perioada 11-15 octombrie 2007 pe un eşantion de 9.718 persoane, cu o marjă de eroare de plus minus un procent.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici