Kremlinul salută recompensa unei companii ruseşti. Câţi bani ar primi un soldat dacă distruge un tanc Abrams sau Leopard

Kremlinul a salutat oferta unei companii ruseşti de a plăti "recompense" pentru soldaţii care distrug tancuri de fabricaţie occidentală pe câmpul de luptă din Ucraina, afirmând că acest lucru ar stimula forţele Moscovei să obţină victoria.

11407 afișări
Imaginea articolului Kremlinul salută recompensa unei companii ruseşti. Câţi bani ar primi un soldat dacă distruge un tanc Abrams sau Leopard

Compania rusă Fores a oferit săptămâna aceasta 5 milioane de ruble (72.000 de dolari) în numerar primilor soldaţi care distrug sau capturează tancuri Abrams de fabricaţie americană sau tancuri germane Leopard în Ucraina.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că trupele ruseşti vor "arde" orice tancuri occidentale care vor fi livrate în Ucraina, adăugând că recompensele reprezintă o încurajare suplimentară pentru soldaţii ruşi.

Germania a anunţat săptămâna trecută că va livra Ucrainei 14 tancuri Leopard 2, iar Statele Unite vor trimite 31 de tancuri Abrams.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici