Lady Gaga a fost numită co-preşedinte al Comitetului pentru Arte şi Ştiinţe Umaniste al lui Biden

Casa Albă a anunţat că preşedintele Joe Biden a ales-o pe Lady Gaga pentru a fi co-preşedinte al Comitetului pentru Arte şi Ştiinţe Umaniste, scrie Billboard.

231 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a fost numită co-preşedinte al Comitetului pentru Arte şi Ştiinţe Umaniste al lui Biden

Lady Gaga, Facebook

Lady Gaga îşi va împărţi poziţia de preşedinte al comitetului cu producătorul hollywoodian şi laureat al premiului Oscar, Bruce Cohen, în timp ce nume precum Kerry Washington, Jon Batiste, George Clooney, Jennifer Garner, Troy Kotsur, Shonda Rhimes, Marta Kauffman şi alţii li se vor alătura ca membri ai comitetului.

„Urez „bine aţi venit” noilor membri numiţi ai Comitetului prezidenţial pentru arte şi ştiinţe umaniste, conduşi de Bruce Cohen83 şi Lady Gaga!”, scrie pe contul de Twitter al preedintelui Joe Biden. „Aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm pentru a avea un impact pozitiv asupra artelor, bibliotecilor, muzeelor şi activităţii umaniste din întreaga ţară”.

Lady Gaga a redistribuit vestea numirii sale, scriind: „Mulţumesc @POTUS @PCAHgov”, iar reacţiile au variat de la patriotism şi mândrie la confuzie hilară. „Preşedinte Stefani Germanotta”, a scris unul dintre ei pe Twitter, alături de o fotografie cu cântăreaţa făcându-şi marea intrare la inaugurarea preşedintelui Biden, unde a cântat imnul naţional. Între timp, un altul a recunoscut cu bucurie: „Nu ştiu ce înseamnă asta, dar sunt o bestie”.

PCAH a fost creat prin ordin executiv în 1982 şi, potrivit unui comunicat, are rolul de „a-l consilia pe preşedinte în materie de politică culturală” pentru a „spori sprijinul federal pentru arte, ştiinţe umaniste şi servicii de muzeu şi bibliotecă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici