Laurent Fabius a aţipit în cursul unei reuniuni oficiale la Alger - VIDEO

Ministrul francez de Externe Laurent Fabius a aţipit în cursul unei reuniun oficiale, la Alger, unde a efectuat o vizită duminică şi luni, potrivit unor imagini difuzate de postul de televiziune En-Nahar.

89 afișări
Imaginea articolului Laurent Fabius a aţipit în cursul unei reuniuni oficiale la Alger - VIDEO

Laurent Fabius (Imagine: captură video)

Scena, de aproximativ un minut şi jumătate, a devenit virală pe reţele de socializare.

Fabius apare în aceste imagini aşezat în dreapta ministrului algerian al Industriei Abdesselam Bouchouareb şi în faţa unui grup de oameni de afaceri, picotind în mai multe rânduri.

Întâlnirea a avut loc luni dimineaţa la reşedinţa de stat Djenane El Mithaq, la Alger, unde cei doi miniştri răspundeau unor întrebări adresate de către antreprenori din ambele ţări.

Aşezat picior peste picior, şefului diplomaţiei franceze îi cade capul în piept de mai multe ori. El îl ridică de fiecare dată, zâmbeşte, dar nu reuşeşte să-şi menţină capul sus.

În stânga sa, ministrul algerian zâmbeşte discret.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici