Locuitor al blocului lovit de rachetă: Nu mi-am imaginat niciodată că voi vedea aşa ceva în Kiev

Atacul asupra blocului de apartamente - lovit de o rachetă în această dimineaţă - arată ca o scenă dintr-un film despre dezastre, relatează BBC.

1146 afișări
Imaginea articolului Locuitor al blocului lovit de rachetă: Nu mi-am imaginat niciodată că voi vedea aşa ceva în Kiev

Locuitor al blocului lovit de rachetă: Nu mi-am imaginat niciodată că voi vedea aşa ceva în Kiev

O bucată din clădire a fost smulsă. Iuri Shevchuk - care are 49 de ani şi locuieşte în zonă de peste 20 de ani - supraveghea pagubele cu un aer de neînţelegere.

"Nu ştiu cum să-mi explic sentimentele", a spus el. "Este pentru prima dată în viaţa mea să văd asemenea pagube, în oraşul meu şi pe timp de pace".

Şi a pledat pentru ajutor militar din partea Occidentului: "Vreau să spun guvernului dumneavoastră: avem nevoie urgentă de rachete antiaeriene, de rachete antitanc şi avem nevoie de muniţie".

Reporterul BBC l-a întrebat dacă există ceva ce ar vrea să îi spună liderului rus care i-a invadat ţara.

"Vreau să-i spun preşedintelui Putin, singura cale este calea spre iad", a spus el, adăugând: "Şi acum mă duc la unitatea de apărare teritorială"."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici