Macron - versiunea lui Top Gun. A survolat Parisul la bordul unui avion

  • Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a survolat Parisul la bordul unui avion Alpha Jet înainte de parada de Ziua Naţională a Franţei.
  • Reprezintă o premieră pentru un şef de stat francez.
398 afișări
Imaginea articolului Macron - versiunea lui Top Gun. A survolat Parisul la bordul unui avion

Sursa foto: Instagram, Soizig de la Moissonniere

Pe 8 iulie, cu câteva zile înainte de parada din 14 iulie, preşedintele Macron a vizitat Patrouille de France, unitatea de demonstraţie de acrobaţie de precizie a Forţelor Aeriene şi Spaţiale Franceze.

Apoi, potrivit BFMTV, preşedintele a zburat chiar la bordul unui Alpha Jet, o premieră pentru un şef de stat francez.

Pe Twitter, Emmanuel Macron a publicat miercuri o înregistrare video la bordul unuia dintre avioanele care survolau Parisul.

"Pot depune mărturie: militarii noştri sunt pregătiţi pentru mâine şi vom fi acolo pentru a le spune cât de mândri suntem", a scris el, fără a preciza că se afla la bordul avionului.

Purtătorul de cuvânt al Forţelor Aeriene a fost cel care a confirmat această informaţie pentru BFMTV.

La Villacoublay, Emmanuel Macron şi-a pus în mare parte în scenă vizita la Patrouille de France, sub obiectivul fotografului său oficial, Soazig de la Moissonnière.

Pe contul său de Instagram, Soazig de la Moissonnière a publicat mai multe fotografii în care preşedintele apare în versiunea "Maverick", celebrul pilot din Top Gun interpretat de Tom Cruise.

Şeful statului poate fi văzut purtând un ecuson "Preşedintele Republicii - Emmanuel Macron - Patrouille de France", purtând o cască de protecţie la bordul unui Alpha Jet sau discutând cu piloţii în haine de aviator sub soarele care apune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici