Mai multe clădiri de la Texas A&M University, evacuate în urma unei alerte cu bombă

Texas A&M University din oraşul College Station, în Texas, a emis miercuri o alertă de tip "Code Maroon" şi a închis aproximativ şase clădiri şi complexul sportiv, din cauza unei ameninţări cu bombă.

103 afișări
Imaginea articolului Mai multe clădiri de la Texas A&M University, evacuate în urma unei alerte cu bombă

Mai multe clădiri de la Texas A&M University, evacuate în urma unei alerte cu bombă - presă

Terenul de fotbal al universităţii, "Kyle Field este veritficat, în prezent, din cauza unei ameninţări cu bombă împotriva" acestuia, potrivit  USA Today, care citează site-ul Texas A&M University.

"Personal din cadrul forţelor de ordine acţionează în vederea evacuării, dar ca măsură de precauţie au fost evacuate şi (clădirile) Reed Building, G. Rollie White, Neetum Steed şi complexul Bright Athletics. Aceste clădiri vor rămâne închise restul zilei", adaugă ziarul citând aceeaşi sursă.

Potrivit site-ului universităţii (http://emergency.tamu.edu/), autorităţile de la Texas A&M continuă să investigheze ameninţarea la adresa Kyle Field. Ele au fost anunţate în legătură cu ameninţarea către ora locală 10.50 (18.50, ora României).

"Ameninţarea a fost scrisă pe peretele unei clădiri din campus. O investigaţie a fost lansată imediat, iar mesajul de alertă «Code Maroon» a fost emis imediat", mai anunţă universitatea pe site, adăugând că "agenţiile federale au fost contactate pentru a ajuta în cadrul investigaţiei în curs".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici