Mai multe persoane au decedat în urma unui accident rutier produs în Noua Zeelandă

Un autocar care transporta aproximativ 20 de turişti s-a răsturnat miercuri în apropiere de oraşul Rotorua din Noua Zeelandă, în condiţii de vreme nefavorabilă, iar în urma accidentului s-au înregistrate mai multe victime, informează publicaţia The Guardian.

455 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane au decedat în urma unui accident rutier produs în Noua Zeelandă

Mai multe persoane au decedat în urma unui accident rutier produs în Noua Zeelandă

Serviciile de urgenţă, inclusiv cinci elicoptere şi trei ambulanţe, au intervenit pentru a ajuta supravietuitorii, transportând mai multe persoane la spitale din Waikato şi Rotorua.

Potrivit autorităţilor medicale, doi pacienţi, dintre care unul în stare gravă, au fost transportaţi cu elicopterul la un spital din Waikato, iar un alt rănit grav a fost dus pe calea aerului la o unitate medicală din Tauranga. Alţi trei pacienţi au fost transportaţi de ambulanţe până la spitale din Rotorua.

Totodată, personalul medical evaluează starea de sănătate a 15 persoane implicate în accident.

Poliţia a transmis că s-au înregistrat şi câteva decese.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici