Mai mulţi morţi şi răniţi, după ce o maşină-capcană a explodat în partea central-sudică a Turciei - FOTO/VIDEO

Cel puţin două persoane au murit, iar altele 16 au fost rănite în urma unei explozii a unei maşini-capcană, care a avut loc în apropierea biroului guvernatorului din oraşul turc Adana, din partea central-sudică a statului, informează Reuters.

2036 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi morţi şi răniţi, după ce o maşină-capcană a explodat în partea central-sudică a Turciei - FOTO/VIDEO

Mai mulţi morţi şi răniţi, după ce o maşină-capcană a explodat în partea central-sudică a Turciei

Explozia a fost descrisă drept ”un atac infam” de către Omer Celik, ministrul turc pentru Afaceri Europene.

Militanţi kurzi şi islamişti au condus atacuri cu bombă în ultimii ani pe teritoriul turc.

Înregistrările video arată cum un vehicul a explodat în apropierea biroului guvernatorului oraşului Adana, situat la aproximativ 40 km de coasta turcă mediteraneană.

Ambulanţe şi maşini de pompieri au fost trimise la faţa locului.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici