Mariano Rajoy, premierul Spaniei, doreşte îmbunătăţirea cooperării împotriva terorismului în UE

Mariano Rajoy, premierul spaniol, a declarat vineri că intenţionează să discute în cadrul unui summit ce va avea loc la Paris despre îmbunătăţirea cooperării împotriva terorismului, după atacurile mortale din Catalonia, informează France 24.

100 afișări
Imaginea articolului Mariano Rajoy, premierul Spaniei, doreşte îmbunătăţirea cooperării împotriva terorismului în UE

Mariano Rajoy, premierul Spaniei, doreşte îmbunătăţirea cooperării împotriva terorismului în UE

”Intenţia mea este analizarea actualei cooperări anti-teroriste din UE şi căutarea unor opţiuni pentru îmbunătăţirea şi consolidarea acestora”, a afirmat premierul de la Madrid.

Rajoy va participa luni la o întrevedere cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, cancelarul german, Angela Merkel, şi premierul italian, Paolo Gentiloni.

Aceste discuţii vor avea loc în urma a două atacuri ce au avut loc în Spania, în urma cărora 15 persoane au decedat şi alte 120 au fost rănite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici