Mass-media: Soldaţii ruşi urmează să fie informaţi despre sfârşitul războiului. Care ar fi ziua stabilită pentru stingerea conflictului armat din Ucraina

131308 afișări
Imaginea articolului Mass-media: Soldaţii ruşi urmează să fie informaţi despre sfârşitul războiului. Care ar fi ziua stabilită pentru stingerea conflictului armat din Ucraina

Mass-media: Soldaţii ruşi urmează să fie informaţi despre sfârşitul războiului. Care ar fi ziua stabilită pentru stingerea conflictului armat din Ucraina

În ciuda informaţiilor despre problemele cu care se confruntă armata Moscova în Ucraina, soldaţii ruşi vor fi informaţi de către superiorii lor că războiul ar trebui să se încheie până pe 9 mai.

Informaţia a fost prezentată de Sky News, adăugând că forţele armate ucrainene consideră că „în rândul forţelor armate ale Federaţiei Ruse se desfăşoară o activitate constantă de propagandă” care se referă tocmai la data la care în Rusia, în fiecare an, se sărbătoreşte o paradă militară.

Pe 9 mai se sărbătoreşte „Ziua Victoriei”. Este marcată Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial, reprezentând semnarea actului de capitulare necondiţionată a Germaniei naziste, fapt care a dus la încheierea în Europa a celui de-al Doilea Război Mondial. În 2022, se împlinesc 77 de ani de la încheierea în Europa a celui mai mare conflict militar din istoria lumii.

Totodată, 9 mai este şi Ziua Uniunii Europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici