McCain îl compară pe Obama cu Britney Spears şi Paris Hilton (Video)

Candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, John McCain, a lansat miercuri un nou spot televizat împotriva adversarului său democrat, Barack Obama, comparându-l pe senatorul de Illinois cu vedetele americane Britney Spears şi Paris Hilton.

10 afișări
Imaginea articolului McCain îl compară pe Obama cu Britney Spears şi Paris Hilton (Video)

McCain îl compară pe Obama cu Britney Spears şi Paris Hilton (Imagine: Mediafax Foto)

"Este cea mai mare vedetă din lume", afirmă o voce feminină, în timp ce sunt prezentate imagini cu Obama, la Berlin, urmate de fotografii cu Britney Spears şi Paris Hilton. "Dar este el pregătit să preia comanda?", adaugă vocea.

În timp ce pe ecran se succedă imagini cu vizita lui Obama la Berlin, vocea feminină spune că senatorul de Illinois se opune forajelor petroliere în mare şi că vrea să majoreze preţul energiei electrice.

"Mai multe impozite, mai mult petrol care provine din străinătate, acesta este adevăratul Obama", adaugă vocea feminină. În final, pe ecran apare o fotografie cu John McCain, iar vocea senatorului de Arizona spune: "Sunt John McCain şi aprob acest mesaj".

McCain aprobă de mai multe zile mesaje negative la adresa adversarului său democrat, într-o serie de spoturi televizate, difuzate în special în statele al căror electorat nu s-a decis privind alegerile prezidenţiale din noiembrie.

"John McCain este un bărbat de onoare care conduce o campanie din ce în ce mai dezonorantă", a replicat Obama.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici