Medicii îi cer Iuliei Timoşenko să înceteze greva foamei. IMAGINI cu fostul premier în închisoare

Medicii îi cer Iuliei Timoşenko să înceteze greva foamei, deoarece starea sa de sănătate se înrăutăţeşte. Timoşenko l-a acuzat recent pe preşedintele Viktor Ianukovici că ordonă să fie filmată până în toaleta spitalului în care primeşte îngrijiri.

1117 afișări
Imaginea articolului Medicii îi cer Iuliei Timoşenko să înceteze greva foamei. IMAGINI cu fostul premier în închisoare

Medicii îi cer Iuliei Timoşenko să înceteze greva foamei

Medicii ucrainieni care au examinat-o pe Iulia Timoşenko i-au cerut acesteia să înceteze greva foamei, a informat serviciul penitenciar al ţării, citat de Ria Novosti.

Timoşenko a intrat în greva foamei pe 29 octombrie,  pentru a denunţa ceea ce consideră a fi o "falsificare" a scrutinului legislativ.

"Încep greva foamei în semn de protest faţă de falsificarea alegerilor", a anunţat Timoşenko într-o declaraţie citită de avocatul său.

Fostul premier ucrainean l-a acuzat pe preşedintele Viktor Ianukovici că ordonă să fie filmată până în toaleta spitalului în care primeşte îngrijiri şi cere să se întoarcă în închisoare.

Ea afirmă că sunt instalate camere ascunse în salonul ei de spital şi în camera în care se schimbă pentru a se supune procedurilor medicale, dar şi în cabina de duş şi chiar în toaletă.

Declaraţia lui Timoşenko intervine după publicarea, pe Internet, a unei înregistrări video în care se poate vedea o femeie care seamănă cu ea deplasându-se cu ajutorul unui cărucior şi făcând exerciţii pentru musculatură.

Opozanta a confirmat autenticitatea acestei înregistrări.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici