Medvedev, afirmaţie scandaloasă făcută împotriva lui Biden: Un bunic cu demenţă

„Un bunic ciudat cu demenţă”, scrie vicepreşedintele Consiliului Naţional de Securitate Dmitri Medvedev, fost preşedinte al Rusiei, într-o postare pe Telegram, când l-a descris pe preşedintele american Joe Biden.

1512 afișări
Imaginea articolului Medvedev, afirmaţie scandaloasă făcută împotriva lui Biden: Un bunic cu demenţă

Medvedev, afirmaţie scandaloasă fărcută împotriva lui Biden: Un bunic cu demenţă

„Rusia nu poate fi considerată responsabilă pentru faptul că americanii au ales preşedinte un bunic ciudat cu demenţă”, a scris Medvedev, autorul în trecutul recent al mai multor declaraţii jignitoare la adresa Occidentului.

Dmitri Medvedev i-a descris apoi pe liderii europeni care „vor suferi foarte frig acasă în această iarnă” drept „nebuni”.

Oficialul a declarat că UE „a pierdut complet legătura cu realitatea şi îi obligă pe nefericiţii ucraineni să-şi sacrifice viaţa pentru a adera la Uniunea Europeană”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici