Mesaje postate pe site-urile islamiste: În 2022, nu va exista o ţară numită Qatar

Site-urile islamiste au găzduit, joi, anunţul că ediţia 2022 a Cupei Mondiale de fotal va fi oragnizată de Qatar, iar vizitatorii forumurilor paginilor web au prezis că această ţară nu va exista la data desfăşurării competiţiei, ea urmând a face parte dintr-un mare stat islamic.

47 afișări
Imaginea articolului Mesaje postate pe site-urile islamiste: În 2022, nu va exista o ţară numită Qatar

Mesaje postate pe site-urile islamiste: În 2022, nu va exista o ţară numită Qatar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Imbecili ce sunteţi, ştiţi că Al-Qaida este pe punctul de a institui Sharia (n.r. - legea islamică) a lui Allah Atotputernicul? Şi, cine ştie, Allah poate va da Al-Qaida suficientă putere pentru a controla lucrurile într-un an, doi, cinci cel mult. În 2022, nu va exista o ţară numită Qatar, nici o provincie numită Kuwait şi nici Arabia Saudită. În locul acestora, va exista un emirat numit Statul Islamic", a notat un utilizator al formului site-ului Shumukh-al-Islam, sub numele de Hafeed al-Hussein, a anunţat centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE.

"Cu permisiunea lui Allah, în 2022, Qatarul nu va mai exista. În locul său va fi statul islamic Qatar, sub autoritatea Califatului islamic, fondat de şeicul Osama ben Laden în 2017", a scris un alt utilizator, Jubeibib al-Irhabi.

Qatar va organiza ediţia din 2022 a turneului final al Cupei Mondiale de fotbal, potrivit votului exprimat, joi, la Zurich, de cei 22 de membri ai Comitetului Executiv al FIFA. Celelalte candidate pentru găzduirea turneului final al CM din 2022 au fost SUA, Australia, Japonia şi Coreea de Sud.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici