Mesajul lui Donald Trump după lansarea istorică a NASA şi SpaceX. Ce i-a transmis lui Elon Musk

Sâmbătă, 30 mai, a fost o zi istorică pentru Statele Unite ale Americii. După 9 ani de pauză, NASA trimite o navetă în spaţiu, dar este pentru prima dată când apelează la o firmă privată.

4716 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Donald Trump după lansarea istorică a NASA şi SpaceX. Ce i-a transmis lui Elon Musk

sursa foto: profimedia

A fost şi primul zbor cu echipaj uman al SpaceX, compania deţinută de Elon Musk. Donald Trump, preşedintele Statelor Unite ale Americii, l-a lăudat pe Musk şi a ţinut să precizeze că în curând SUA vor avea cele mai spectaculoase arme posibile.
 
”Încă o dată, cu mândrie, am lansat astronauţi americani la bordul unei rachete americane chiar de aici, de pe tărâm american. În timp ce inaugurăm o nouă eră a călătoriilor spaţiale cu echipaj uman, ni se reaminteşte că America depăşeşte mereu mari provocări. Naţiunea noastră este binecuvântată, sunt rezerve nelimitate de talent, tenacitate şi hotărâre. SpaceX a devenit prima companie privată care trimite oameni pe orbita terestră. Elon Musk, felicitări, felicitări, Elon. Am reuşit să creăm ceva ce toată lumea invidiază, iar în curând vom ajunge pe Marte şi în curând vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodată în istorie! Am văzut deja proiectele şi nu îmi vine să cred. Statele Unite şi-au reluat locul prestigios de lider al lumii. Cum s-a spus des, nu poţi să fii numărul unu pe Pământ, dacă eşti numărul doi în spaţiu.
 
Dumnezeu să ne binecuvânteze astronauţii curajoşi, care se avântă acum pe cer. Dumnezeu să binecuvânteze bărbaţii şi femeile de la NASA. Dumnezeu să binecuvânteze America!”, a fost discurul lui Donald Trump, susţinut imediat după lansarea reuşită sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici