Mii de oameni participă la noi marşuri de solidaritate, în Franţa, după atacul contra Charlie Hebdo

Mii de persoane participă joi, la Paris şi în alte oraşe ale Franţei, la noi marşuri de solidaritate cu victimele atacului terorist care a vizat redacţia Charlie Hebdo, relatează Le Monde.

122 afișări
Imaginea articolului Mii de oameni participă la noi marşuri de solidaritate, în Franţa, după atacul contra Charlie Hebdo

Mii de oameni participă la noi marşuri de solidaritate, în Franţa, după atacul contra Charlie Hebdo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sute de persoane s-au adunat în centrul Parisului, joi seară, la un miting de solidaritate.

Manifestaţii similare au loc în zonele Saint-Denis, Stain şi Bobigny, la periferia capitalei, în contextul în care joi este zi de doliu în Franţa, în memoria celor 12 persoane decedate în atentatul comis la redacţia revistei Charlie Hebdo.

Sute de oameni s-au adunat la un miting organizat în oraşul Reims.

La marşurile tăcerii organizate miercuri în numeroase oraşe ale Franţei au participat circa 100.000 de oameni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici