Mila Kunis şi Ashton Kutcher au strâns peste 30 de milioane de dolari pentru Ucraina

Actorii Mila Kunis şi Ashton Kutcher au strâns peste 30 de milioane de dolari pentru refugiaţii ucraineni care fug din ţară pe fondul invaziei ruseşti. „Ei inspiră lumea”, a scris Volodimir Zelenski despre cei doi actori.

625 afișări
Imaginea articolului Mila Kunis şi Ashton Kutcher au strâns peste 30 de milioane de dolari pentru Ucraina

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au strâns peste 30 de milioane de dolari pentru Ucraina

Cuplul, care a devenit celebru după serialul „That '70s Show", spunea că vrea să doneze 3 milioane de dolari sub formă de ajutor umanitar pentru Ucraina.

Într-un videoclip distribuit pe Instagram de Kutcher, cuplul a mulţumit susţinătorilor pentru donaţii.

„Peste 65.000 dintre voi au donat", a spus Kunis, de origine din Ucraina. „Suntem copleşiţi de recunoştinţă pentru sprijin".

Ea a subliniat că, deşi donaţiile nu vor rezolva criza, „efortul colectiv va oferi o <aterizare> mai uşoară pentru atât de mulţi oameni în timp ce se îndreaptă spre viitorul lor de incertitudine".

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat pe Twitter că a discutat cu cei doi şi le-a mulţumit pentru ajutor.

„Au fost printre primii care au reacţionat la durerea noastră. Ei au strâns deja 35 de milioane de dolari. (...) Sunt recunoscător pentru susţinerea lor şi impresionat de determinarea lor. Inspiră lumea”, a scris Volodimir Zelenski.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kunis,
kutcher,
donaţii

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici