Ministru canadian, după explozia de la graniţa SUA cu Canada: Este o „situaţie foarte gravă”

Ministrul canadian al Siguranţei Publice, Dominic LeBlanc, a declarat, miercuri, că guvernul său ia „extrem de în serios” explozia unui vehicul la punctul de trecere a frontierei Rainbow Bridge şi califică această situaţie drept una „foarte gravă”.

1033 afișări
Imaginea articolului Ministru canadian, după explozia de la graniţa SUA cu Canada: Este o „situaţie foarte gravă”

Ministru canadian, după explozia de la graniţa SUA cu Canada: Este o „situaţie foarte gravă”

Ministrul canadian al Siguranţei Publice, Dominic LeBlanc, a declarat că guvernul său ia „extrem de în serios” explozia unui vehicul la punctul de trecere a frontierei Rainbow Bridge dintre SUA şi Canada şi primeşte actualizări de la autorităţile americane, de la Poliţia din Canada şi de la agenţiile de servicii de frontieră.

Leblanc intenţionează să vorbească în curând cu secretarul american pentru afaceri interne, a spus el, potrivit Reuters.

„Aceasta este în mod evident o situaţie foarte gravă”, a declarat acesta.

El şi premierul canadian Justin Trudeau vor primi informaţii suplimentare în „momentele următoare”, a precizat ministrul.

„Oficiul FBI din Buffalo investighează o explozie a unui vehicul la Rainbow Bridge, un punct de trecere a frontierei dintre SUA şi Canada din Niagara Falls”, a anunţat FBI prin intermediul unui comunicat.

Vehiculul circula din SUA în Canada şi se afla în apropiere de clădirea ofiţerilor de frontieră.

Toate podurile sunt închise în zonă, iar clădirile guvernamentale sunt evacuate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici