Minora de origine marocană a primit de la Berlusconi 7.000 de euro şi bijuterii

Tânăra marocană Ruby Rubacuori susţine că premierul italian, Silvio Berlusconi, i-a oferit 7.000 de euro şi bijuterii când a stat alături de el la o cină de Valentine's Day, organizată în acest an pentru zece femei la vila sa din apropiere de Milano, relatează The Observer, în ediţia electronică.

847 afișări
Imaginea articolului Minora de origine marocană a primit de la Berlusconi 7.000 de euro şi bijuterii

Minora de origine marocană a primit de la Berlusconi 7.000 de euro şi bijuterii (Imagine: www.guardian.co.uk)

Tânăra, care în presa italiană apare sub numele de Karima Keyek, dar care este mai cunoscută sub numele de scenă Ruby Rubacuori, neagă că ar fi avut o relaţie intimă cu Berlusconi.

"Pentru prima dată în viaţa mea un bărbat nu a încercat să mă aducă în pat. S-a purtat ca un tată, jur", a declarat ea pentru La Repubblica din Genova, unde se ascunde într-un apartament care i-ar fi fost închiriat de un fost star porno.

Keyek a declarat că Berlusconi i-a spus să nu mai vină să îl vadă după ce a descoperit că nu are, aşa cum pretindea, 24 de ani. "Berlusconi mi-a spus că a avut destule probleme în trecut cu o altă fată minoră", a declarat ea.

Keyek a declarat pentru revista Oggi: "Silvio m-a luat sus. Voia să mă ajute. Mi-a spus că nu va cere nimic în schimb". "Mi-a dat un plic cu 7.000 de euro şi i-am spus că îmi doresc să obţin cetăţenie italiană şi să devin poliţistă", a afirmat ea.

Keyek susţine că a fugit de acasă atunci când tatăl său a anunţat o căsătorie aranjată pentru ea cu un bărbat în vârstă de 49 de ani, o afirmaţie pe care tatăl ei o dezminte. La Milano, ea s-a întâlnit cu specialistul în impresariat artistic Lele Mora, care ar fi introdus-o în cercul lui Berlusconi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici