Mitt Romney ar putea să îl aleagă pe Paul Ryan ca partener de cursă pentru Casa Albă

Candidatul republican la Casa Albă Mitt Romney ar putea să anunţe sâmbătă că îl alege pe reprezentantul Paul Ryan ca partener de cursă în vederea alegerilor prezidenţiale de la 6 noiembrie, au anunţat mai multe publicaţii citând surse apropiate echipei sale de campanie.

189 afișări
Imaginea articolului Mitt Romney ar putea să îl aleagă pe Paul Ryan ca partener de cursă pentru Casa Albă

Mitt Romney ar putea să îl aleagă pe Paul Ryan ca partener de cursă pentru Casa Albă - presă

Posturile CNN, NBC şi Huffington Post dau asigurări că Romney a luat decizia să îl desemneze pe acest reprezentant din statul Wisconsin (nord), un adevărat fief al conservatorismului fiscal.

Vineri seara, un membru al echipei sale de campanie a declarat că Romney va anunţa sâmbătă dimineaţa numele potenţialului său vicepreşedinte în cazul unei victorii în noiembrie, către ora 9.00 (16.00, ora României), la bordul navei de război Wisconsin. Ryan este un reprezentant al acestui stat din nord.

Dacă va opta pentru Ryan, va fi o alegere îndrăzneaţă. Paul Ryan, preşedintele puternicei Comisii pentru Buget a Camerei Reprezentanţilor, s-a transformat în promotorul conservatorismului fiscal, cu riscul de a nu fi pe placul alegătorilor indecişi.

Ryan, în vârstă de 42 de ani, a devenit unul dintre aleşii republicani cei mai influenţi din Camera Reprezentanţilor, atacând datoria enormă a statului.

Cu o mimică serioasă şi slăbit, Paul Ryan este departe de a fi un nou venit în politică. El a fost ales de şapte ori membru al Camerei şi a lucrat la Capitoliu, sediul Congresului Statelor Unite, mai mult de jumătate din viaţa sa.

El pledează pentru o nouă direcţie generală a economiei şi a propus la începutul anului un buget menit să "ofere naţiunii o mai bună cale pentru viitor" şi "să arate cum plănuiesc (republicanii) să salveze această ţară de viitoare datorii, îndoieli şi declin".

Romney urmează să înceapă sâmbătă un turneu electoral cu autocarul în patru state, şi anume Virginia, North Carolina, Florida şi Ohio.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici