Muzeul Luvru s-a închis "din motive de securitate" / Mii de politişti mobilizaţi după ce Franţa a ridicat nivelul de risc terorist

  • Muzeul Luvru s-a închis sâmbătă dimineaţă "din motive de securitate".
  • Mesajele de ameninţare cu bombă au condus la această decizie, a declarat o sursă din cadrul poliţiei pentru TF1/LCI.
  • Instituţia anunţă restituirea tuturor biletelor rezervate pentru această zi.
547 afișări
Imaginea articolului Muzeul Luvru s-a închis "din motive de securitate" / Mii de politişti mobilizaţi după ce Franţa a ridicat nivelul de risc terorist

Muzeul Luvru s-a închis "din motive de securitate" / Mii de politişti mobilizaţi după ce Franţa a ridicat nivelul de risc terorist

Muzeul Luvru şi-a închis porţile. Instituţia culturală, una dintre cele mai vizitate din lume, a anunţat sâmbătă dimineaţă că nu va primi publicul în acea zi, invocând "motive de securitate" .

"Persoanele care au rezervat pentru o vizită în cursul zilei vor fi rambursate" , precizează muzeul pe X (Twitter), sugerând astfel că nu se va redeschide sâmbătă.

Această închidere este anunţată în contextul în care Franţa a ridicat nivelul de risc terorist, după atacul terorist dintr-un liceu din Arras (Pas-de-Calais). Mii de forţe de ordine au fost detaşate pe stărzile din oraşele franceze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici