Nave militare din Statele Unite şi România au efectuat exerciţii în Marea Neagră

O navă americană de comandă şi control a efectuat joi, în Marea Neagră, un exerciţiu bilateral cu o ambarcaţiune militară română, anunţă Forţele Navale SUA.

2624 afișări
Imaginea articolului Nave militare din Statele Unite şi România au efectuat exerciţii în Marea Neagră

Nave militare din Statele Unite şi România au efectuat exerciţii în Marea Neagră

Nava USS Mount Whitney (LCC 20), aparţinând Flotei a VI-a a SUA, a participat la un exerciţiu cu o corvetă a Forţelor Navale române, Amiral Eustaiu Sebastian (F-264).

"Nava USS Mount Whitney continuă să navigheze liber în Marea Neagră, implicându-se în oportunităţi de antrenament cu partenerii şi aliaţii din regiune. Relaţia puternică pe care o avem cu Flota militară a României a fost consolidată astăzi prin exerciţii efectuate în Marea Neagră pentru a demonstra determinarea de a menţine pacea şi stabilitatea în regiune", a transmis căpitanul Carlos A. Sardiello, comandantul USS Mount Whitney, conform unui comunicat al Forţelor Navale americane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici