Nayef Ben Abdel Aziz, numit prinţ moştenitor al Arabiei Saudite

Ministrul de Interne al Arabiei Saudite, prinţul Nayef ben Abdel Aziz, în vârstă de 78 de ani, a fost numit printr-un decret al Cabinetului regal noul prinţ moştenitor al regatului, în locul prinţului Sultan, decedat săptămâna trecută.

263 afișări
Imaginea articolului Nayef Ben Abdel Aziz, numit prinţ moştenitor al Arabiei Saudite

Nayef Ben Abdel Aziz, numit prinţ moştenitor al Arabiei Saudite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit decretului publicat de televiziunea publică, suveranul a decis să îl numească pe "prinţul Nayef prinţ moştenitor, vicepremier şi ministru de Interne".

Prinţul Nayef, care era al doilea vicepremier şi ministru de Interne, îi succede prinţului Sultan Ben Abdel Aziz, care a decedat vineri în Statele Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici