Neil Young, nemulţumit că Donald Trump i-a folosit melodiile la manifestările de la Mount Rushmore

Muzicianul Neil Young l-a criticat din nou pe preşedintele Donald Trump pentru că folosit două melodii de-ale sale la evenimentul organizat la Mount Rushmore cu ocazia Zilei Americii.

283 afișări
Imaginea articolului Neil Young, nemulţumit că Donald Trump i-a folosit melodiile la manifestările de la Mount Rushmore

Neil Young, nemulţumit că Donald Trump i-a folosit melodiile la manifestările de la Mount Rushmore

"Nu sunt de acord cu acest lucru", a scris Young, vineri, pe Twitter, ca răspuns la un video care prezenta momentul în care a fost cântată melodia "Rockin 'In The Free World" în cadrul evenimentului organizat de Casa Albă.

Într-un alt videoclip în care se aude piesa „Like a Hurricane”, Young a scris: „Eu sunt solidar cu Lakota Sioux (n.r. triburile aborigene care reclamă zona muntelui Rushmore drept pământul lor sacru). Acest lucru NU este ok pentru mine”.

Nu este prima dată când Young contestă folosirea de către Donald Trump a unor melodii. Anterior, artistul l-a criticat pe actualul preşedinte în 2015, când a folosit piesa „Rockin 'In The Free World” la anunţul candidaturii sale.

"Donald Trump nu a fost autorizat să folosească 'Rockin' în The Free World' în anunţul său de candidatură la preşedinţie", a declarat atunci compania de management a lui Young.

Directorul de campanie al lui Trump, la acea vreme, Corey Lewandowski, a declarat pentru Rolling Stone că melodia a fost autorizată, dar că va respecta dorinţa lui Young şi nu o va mai folosi, adăugând că „Trump este un mare fan şi îi place foarte mult de Neil”.

Young se numără printre numeroşii rockeri legendari care au o problemă cu utilizarea de către Trump a muzicii lor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici