Norvegia: Un camion a luat foc într-un tunel. Zeci de persoane au fost spitalizate

Un camion a luat foc într-un tunel rutier, în vestul Norvegiei, un eveniment în urma căruia au fost spitalizaţi zeci de automobilişti, au anunţat autorităţile norvegiene.

101 afișări
Imaginea articolului Norvegia: Un camion a luat foc într-un tunel. Zeci de persoane au fost spitalizate

Norvegia: Un camion a luat foc într-un tunel. Zeci de persoane au fost spitalizate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit radioteleviziunii NRK, aproximativ 80 de persoane au fost evacuate de urgenţă din Tunelul Gudvangen, al doilea cel mai lung tunel rutier din Norvegia, de 11,4 kilometri, iar cel puţin 50 dintre aceste persoane au fost spitalizate, după ce au fost afectate de fum, în vederea efectuării unor examinări.

Nicio victimă nu era înregistrată până luni după-amiaza.

"Situaţia pare să revină la normal", a declarat Joern Lasse Refnes, un oficial din cadrul poliţiei locale. "Începem să preluăm controlul asupra situaţiei", a declart el pentru postul TV2 Nyhetskanalen.

Echipe de pompieri purtând echipament special au fost trimise în tunel, pentru a căuta eventuali automobilişti blocaţi.

În imagini transmise de televiziuni se putea vedea o perdea de fum gros ieşind pe gura tunelului, iar într-o fotografie făcută de un martor se putea vedea cabina unei semiremorci în flăcări.

Potrivit poliţiei, incendiul a izbucnit - din cauze necunoscute încă - la o distanţă de aproximativ 3,5 kilometri de intrarea vestică a tunelului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici