Noua ameninţare ISIS la adresa Rusiei după torturarea militanţilor săi: Ne vom răzbuna

Centrul media neoficial al Statului Islamic postează un mesaj în farsi, paşto, arabă, engleză, uzbecă, tadjică, turcă şi rusă.

5593 afișări
Imaginea articolului Noua ameninţare ISIS la adresa Rusiei după torturarea militanţilor săi: Ne vom răzbuna

Tratamentul aplicat teroriştilor reţinuţi înfurie şi mai mult lumea extremismului islamic şi punctele sale de comunicare, oficiale sau neoficiale. Unul dintre acestea, considerat de obicei foarte de încredere de diverse agenţii de informaţii occidentale, centrul media al Statului Islamic, Al-Azaim, a publicat un mesaj în care promite, foarte explicit: ne vom răzbuna pentru torturile suferite de luptătorii noştri.

Într-un scurt text care este considerat periculos şi care provine din cercuri similare cu cele care au produs atacul, autorităţile statului rus sunt îndemnate să nu creadă că ISIS nu are capacitatea de a-i „răzbuna pe fraţii săi”.

Cuvintele sunt înfiorătoare: „În timpul atacului de vineri v-am arătat deja că mujahedinii Statului Islamic vă pot pedepsi pentru toate ororile voastre”.

În ultimele două zile, canalul Al-Azaim a publicat şi videoclipurile difuzate de forţele de securitate ruse, în care atacatoriitadjici acuzaţi de terorism sunt torturaţi în diverse moduri.

Canalul de Telegram rus Grey Zone, cândva braţul media cel mai apropiat de Grupul Wagner şi de Evgheni Prigojin, a raportat că videoclipul cu bărbatului tadjic cu urechea tăiată a fost filmat „direct de unul dintre abonaţii canalului nostru, avem abonaţi excelenţi”, comentase sarcastic Gray Zone, lăsând mai mult decât clar că wagnerienii au jucat un rol activ atât în ​​capturare, cât şi în tortură.

Atât tăierea urechilor, cât şi electroşocul asupra organelor genitale sunt practici în care Wagner s-a dovedit „calificată” în diferite teatre de război.

Unul dintre canalele ruseşti care monitorizează cel mai îndeaproape activităţile mass-media ale teroriştilor islamici, Direcţia4, informează, de asemenea, că mesajul de ameninţare a fost publicat în multe limbi ale zonei, care priveşte în diferite moduri Isis şi Isis-K, Farsi, Paşto, arabă, engleză, uzbecă, tadjică, turcă şi rusă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici