Noua Zeelandă introduce noi plafoane tarifare pentru importurile ruseşti. Sancţiunile vin pe fondul evenimentelor tragice din Ucraina

  • Guvernul Noii Zeelande a declarat miercuri că va introduce un tarif de 35% pentru toate importurile din Rusia
  • Interdicţiile vor fi extinse şi vor afecta produsele industriale de export
  • Sancţiunile vin pe fondul presupuselor atrocităţil comise de ruşi în Ucraina
246 afișări
Imaginea articolului Noua Zeelandă introduce noi plafoane tarifare pentru importurile ruseşti. Sancţiunile vin pe fondul evenimentelor tragice din Ucraina

Noua Zeelandă introduce noi plafoane tarifare pentru importurile ruseşti. Sancţiunile vin pe fondul evenimentelor tragice din Ucraina

Guvernul Noii Zeelande a declarat miercuri că va introduce un tarif de 35% la toate importurile din Rusia şi va extinde interdicţiile existente la produsele industriale de export, importante pentru interesele strategice ruseşti.

„Imaginile şi rapoartele care apar despre atrocităţile comise împotriva civililor în Bucha şi în alte regiuni ale Ucrainei sunt dezgustătoare şi condamnabile, iar Noua Zeelandă continuă să răspundă actelor de agresiune absurde ale Rusiei lui Putin”, a declarat ministrul de externe Nanaia Mahuta.

Guvernul neozeelandez va implementa măsuri suplimentare pentru a sprijini Ucraina. Noile tarife şi sancţiuni vor intra în vigoare din 25 aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici