Obama este favorit în rândul americanilor aflaţi în străinătate, potrivit unui sondaj

BBC prezentă miercuri pe site-ul de Internet un sondaj realizat în vară în 21 de ţări care anunţă că Barack Obama ar fi ales în străinătate, în timp ce în Statele Unite se află la egalitate cu Mitt Romney în sondaje cu două săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale.

102 afișări
Imaginea articolului Obama este favorit în rândul americanilor aflaţi în străinătate, potrivit unui sondaj

Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Franţa se află în fruntea ţărilor atinse de "obamania", cu 72% de opinii favorabile, în timp ce Pakistanul este singura ţară care îl preferă pe candidatul republican.

Sondajul a fost realizat în 21 de ţări din lume, pe un eşantion de 21.797 de persoane, în perioada 3 iulie-3 septembrie, de către institutul Globe-Scan/PIPA.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici