Obama promulgă legea privind homosexualitatea în armată

Preşedintele american Barack Obama a promulgat miercuri, în timpul unei ceremonii la Washington, o lege care permite militarilor homosexuali să îşi declare deschis orientarea, punând capăt astfel unei interdicţii aflate în vigoare de 17 ani.

28 afișări
Imaginea articolului Obama promulgă legea privind homosexualitatea în armată

Obama promulgă legea privind homosexualitatea în armată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ţara voastră are nevoie de voi, ţara voastră vă cheamă şi vom fi onoraţi să vă primim în rândurile celei mai performante armate din lume", a declarat Obama, adresându-se compatrioţilor săi homosexuali, înainte de a promulga textul de lege adoptat la sfârşitul săptămânii trecute de Senatul american, după lungi negocieri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici