Obama şi-a creat un nou cont de Twitter, transmiţând primul mesaj

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a primit permisiunea serviciilor de securitate americane pentru a-şi redeschide contul pe Twitter, închis de şase ani, liderul de la Casa Albă transmiţând un mesaj pe platforma de microblogging, informează USA Today.

135 afișări
Imaginea articolului Obama şi-a creat un nou cont de Twitter, transmiţând primul mesaj

Obama şi-a creat un nou cont de Twitter, transmiţând primul mesaj (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Hello, Twitter! Sunt Barack. Serios! După şase ani, mi-au dat propriul meu cont", a transmis luni preşedintele Statelor Unite.

În doar câteva minute, contul de Twitter al titularului de la Casa Albă a atras mii de replici.

Preşedinţia Statelor Unite a confirmat că este vorba de un mesaj transmis de Barack Obama. "Preşedintele Obama tocmai a lansat contul de Twitter @POTUS transmiţând un mesaj din Biroul Oval. Este chiar el", a comunicat Casa Albă.

Contul ales de Obama - @POTUS - este o abreviere a denumirii oficiale a funcţiei "president of the United States" of America.

Secret Service îi recomandase lui Barack Obama la începerea mandatului să renunţe la contul de Twitter.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici