Obama va demisiona oficial din funcţia de senator al statului Illinois

Preşedintele ales al Statelor Unite, Barack Obama, care va renunţa oficial duminică la funcţia sa de senator al statului Illinois, a adus joi un omagiu cetăţenilor acestui stat printr-un comunicat de presă.

16 afișări
Imaginea articolului Obama va demisiona oficial din funcţia de senator al statului Illinois

Obama va demisiona oficial din funcţia de senator al statului Illinois (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost unul dintre cele mai mari privilegii şi o mare onoare în viaţa mea să reprezint populaţia statului Illinois în Senatul Statelor Unite", scrie Obama.

"Într-un stat situat în centrul ţării, am întâlnit atât de mulţi bărbaţi şi femei cu evoluţii diferite, dar care au aspiraţii comune pentru viitorul copiilor lor", se arată în comunicat.

"Familiile din Illinois şi poveştile lor sunt cele care vor rămâne alături de mine în timp ce părăsesc Senatul şi încep misiunea dificilă de a satisface speranţele simple şi visele comune ale tuturor americanilor în calitate de viitor preşedinte al ţării noastre", conchide Barack Obama, care va fi învestit în funcţia de preşedinte la 20 ianuarie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici