Oficial rus: Sancţiunile împotriva Rusiei sunt motivate de creşterea influenţei externe a Moscovei

Viaceslav Volodin, preşedintele Dumei de Stat, camera inferioară a Parlamentului rus, a declarat, marţi, că sancţiunile împotriva Rusiei sunt motivate de creşterea influenţei internaţionale a Moscovei, relatează site-ul agenţiei Tass.

777 afișări
Imaginea articolului Oficial rus: Sancţiunile împotriva Rusiei sunt motivate de creşterea influenţei externe a Moscovei

Oficial rus: Sancţiunile împotriva Rusiei sunt motivate de creşterea influenţei externe a Moscovei

”Am început să ne dezvoltăm, din acest motiv au apărut comportamente antagonice. Dacă nu ne dezvoltam, ci regresam, dacă nu deveneam mai puternici, nimeni nu ar fi impus sancţiuni împotriva Rusiei. Sancţiunile sunt impuse împotriva celor care devin mai puternici”, a declarat Volodin.

Preşedintele Dumei de Stat a adăugat că toate sancţiunile impuse împotriva Moscovei au ca obiectiv slăbirea influenţei Rusiei pe plan internaţional.

”Statele Unite s-au obişnuit să conducă lumea singure”, a adăugat Volodin.

Statele Unite au adoptat recent o serie de măsuri punitive la adresa Rusiei, inclusiv expulzarea mai multor zeci de diplomaţi ruşi ca reacţie la atacul neurotoxic din Marea Britanie, şi a impus sancţiuni împotriva a 24 de cetăţeni ruşi, printre care şi aliaţi ai lui Putin, în legătură cu imixtiunile Moscovei în scrutinul prezidenţial american şi alte "activităţi maligne".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici