Oficiali ucraineni: Forţele ruseşti au lansat atacuri în regiunile Luhansk şi Dnipro, au distrus complet un aeroport

Forţele ruseşti au lansat duminică rachete în regiunile ucrainene Luhansk şi Dnipro, au declarat oficialii ucraineni, distrugând complet un aeroport.

3416 afișări
Imaginea articolului Oficiali ucraineni: Forţele ruseşti au lansat atacuri în regiunile Luhansk şi Dnipro, au distrus complet un aeroport

Valentin Reznichenko, guvernatorul regiunii centrale Dnipropetrovsk, a declarat că echipele de intervenţie verifică o construcţie lovită în oraşul Zvonetsky, adăugând că detalii privind victimele vor fi date mai târziu, relatează Reuters.

„Peste noapte, rachete de înaltă precizie au distrus baza şi cartierul general al batalionului naţionalist Dnepr din Zvonetsky, care a primit recent şi întăriri de la mercenari străini", a declarat Ministerul rus al Apărării.

Reznichenko a declarat pe Telegram că a avut loc şi un atac asupra aeroportului din oraşul Dnipro.

„Aeroportul în sine a fost distrus, la fel şi infrastructura din apropiere. Iar rachetele zboară continuu", a spus Reznichenko.

Reznichenko a declarat anterior că un atac asupra oraşului Dnipro a rănit o persoană şi că rachetele au provocat un incendiu care a fost în cele din urmă stins. O rachetă a lovit, de asemenea, o clădire din districtul Pavlograd, a adăugat el.

Serghei Gaidai, guvernatorul din Luhansk, o regiune estică care se învecinează cu Rusia, a scris anterior pe Telegram că o şcoală şi o clădire de locuinţe au fost lovite în oraşul Sievierodonetsk.

„Din fericire, nu există victime", a spus Gaidai.

Reuters nu a putut confirma imediat rapoartele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici