Omul de afaceri Abhishek Verma şi soţia sa româncă au fost arestaţi în India

Agenţia pentru combaterea infracţiunilor economice din India i-a arestat, miercuri, pe omul de afaceri Abhishek Verma şi pe soţia sa româncă Anca Neacşu pentru implicarea lor într-un caz de spălare de bani.

523 afișări
Imaginea articolului Omul de afaceri Abhishek Verma şi soţia sa româncă au fost arestaţi în India

Omul de afaceri Abhishek Verma şi soţia sa româncă au fost arestaţi în India (Imagine: Shutterstock)

Cei doi sunt acuzaţi că ar fi primit 530.000 de dolari de la o companie elveţiană, Rheinmetall Air Defence (RAD) AG, pentru a face lobby în vederea scoaterii ei de pe lista neagră a Ministerului Apărării, relatează cotidianul Times of India, în ediţia electronică.

Verma şi soţia se află în prezent în custodie judiciară în legătură cu un alt caz înregistrat de Biroul Central de Investigaţii (CBI), fiind acuzaţi că au falsificat o scrisoare nesemnată în numele ministrului Ajay Maken.

Cei doi au fost plasaţi în arest în alte două cazuri separate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici