Opt maşini Corvette au căzut într-o groapă formată după surparea solului, într-un muzeu auto din SUA

Opt maşini marca Corvette expuse într-un muzeu auto din statul american Kentucky au căzut într-o groapă uriaşă creată prin surparea solului, într-o regiune cu relief carstic, informează CNN.

688 afișări
Imaginea articolului Opt maşini Corvette au căzut într-o groapă formată după surparea solului, într-un muzeu auto din SUA

Opt maşini Corvette au căzut într-o groapă formată după surparea solului, într-un muzeu auto din SUA (Imagine: www.corvettemuseum.org)

Incidentul a avut loc miercuri la Muzeul Naţional Corvette din orăşelul Bowling Green, în statul american Kentucky.

O groapă cu lungimea de 13 metri, lăţimea de opt metri şi adâncimea de zece metri s-a format într-o zonă a muzeului situată pe un sol carstic, a declarat directorul Muzeului, Wendell Strode.

Muzeul găzduieşte aproximativ 30 de tipuri unice de maşini sport marca Corvette, multe dintre ele împrumutate sau donate de proprietari.

Opt vehicule au căzut în groapă, dintre care şase fuseseră donate muzeului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici